Влада

У Житомирській ОДА кажуть, що через декілька днів почнуть встановлювати накриття над глядацькою трибуною на стадіоні «Полісся»

14 March 2018, 17:00

З наступного тижня (з 19 березня, - уточ.) на центральному стадіоні «Полісся» у Житомирі розпочнуть підготовчі роботи з встановлення накриття над глядацькою трибуною.

Про це повідомив директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ облдержадміністрації Роман Щебетов, – пише сайт Житомирської ОДА.

«З наступного тижня ми розпочнемо робити розбивку під свайне поле для накриття над глядацькою трибуною. Зараз на стадіоні «Полісся» роблять огорожу», – сказав Роман Щебетов.

Також він додав, що коли буде стабільна плюсова температура повітря – розпочнуть влаштовувати підігрів поля та основні роботи для встановлення накриття трибуни.

Нагадаємо, журналісти Житомир.info проводили розслідування та з’ясували, що в реконструкцію центрального житомирського стадіону «Полісся» вже вклали більше 100 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, житомирський стадіон обіцяли відремонтувати ще з 2005 року. Губернатори передавали цю «естафету» один одному до 2013 року – тоді з компанією «Артхаус» підписали договір на 11,4 мільйонів гривень на реконструкцію західної трибуни. Потім, у 2015 році, їм доплатили ще 3 мільйони, а у 2016 році доплатили ще 8,5 мільйонів.

У червні 2016 року взялися за реконструкцію футбольного поля та благоустрій території. На відкритих торгах з пропозицією у 7,68 мільйона гривень тоді перемогла компанія «Елітбуд-1». У грудні того ж року з ними підписали ще одну угоду – на 18 мільйонів гривень, але цього разу вже без торгів, за переговорною процедурою через «потребу здійснити додаткову закупівлю в того самого виконавця робіт з метою уніфікації, стандартизації та забезпечення сумісності з раніше виконаними роботами». Ще через рік, у грудні 2017 року, з ними підписали договір на ще майже 58 мільйонів. І знову ж – за переговорною процедурою з тих же причин.

У серпні 2016 року Житомирська ОДА демонструвала, як виглядатиме стадіон після реконструкції.

У програмі «Діалоги» голова ОДА Ігор Гундич розповідав, що на житомирському стадіоні «Полісся» будуть заробляти, здаючи його в оренду командам Прем’єр ліги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Щебетов ОДА стадіон реконструкція трибуна  
Матеріали по темі