Влада

Секретар Житомирської міської ради має «час та натхнення» займатися організацією масових заходів

8 May 2018, 11:21

Секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж останнім часом займається організацією масових заходів в Житомирі, бо їй це подобається.

Про це Наталія Чиж сказала в коментарі Житомир.info. Вона запевнила, що змін до її функціональних обов’язків не було.

«Я не курую роботу управління культури, я допомагаю організовувати всі заходи, як Великдень був, зараз (готуємося) до Днів Європи. Насамперед, мені це подобається робити, в мене є для цього бажання. І мені здається, все вдається, мені неважко це робити», - зазначила секретар міської ради.

Вона також розповіла, чому закрили парасольки на Михайлівській, і повідомила, що їх кількість планують збільшити.

«Було штормове попередження, і ми знаємо точно – якщо буде сильний вітер, то він зірве (парасольки) разом з цими кріпленнями. Щоб їх зберегти, ми мусимо їх закривати. Але ми вчора мали розмову з директором «Зеленбуду»: є звернення громадян, і депутати задають питання, що, по прикладу європейських міст, ця зона з парасольками має бути більша, і парасольки мають висіти густіше. Ми будемо просити виділити нам ще кошти на них, я думаю, ми просто змінимо кріплення, щоб воно було стаціонарне. Тому що дійсно: ганяти вишку весь час і закривати – то скільки нам це коштує? Краще один раз переробити кріплення, щоб воно було надійне, ніж ганяти машину. До збільшення кількості парасольок ми будемо намагатися долучити спонсорів, звертатися до власників закладів, тому що ми вважаємо: все, що йде на благоустрій Михайлівської, це приваблює житомирян, у них в кафе буде більше людей, які приходять і приносять їм прибутки», - сказала Наталія Чиж.

Нагадаємо, розпорядженням від 14 березня 2018 року мер Сергій Сухомлин розподілив обов’язки між міським головою, секретарем міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючим справами виконавчого комітету міської ради. Секретар міської ради Наталія Чиж організовує та координує діяльність управління по зв’язках з громадськістю та відділу організаційного забезпечення депутатської діяльності. Координацією роботи управління культури займається заступник мера Вікторія Краснопір.

Як повідомляв Житомир.info, 25 квітня цього року на Михайлівській вивісили майже 200 різнокольорових парасольок, які висітимуть до осені.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чиж масові заходи парасольки  
Матеріали по темі