Події

У пожежного-наркоторговця з Житомирської області вилучили коноплю, гроші та боєприпаси

11 May 2018, 10:43

На Житомирщині викрили командира відділення пожежної частини, який збував канабіс, вирощений та виготовлений у власному обійсті.

Про це 11 травня Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«У четвер, 10 травня 2018 року, під процесуальним керівництвом прокуратури області, за результатами негласних слідчих (розшукових) дій, працівниками Житомирського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України, спільно з працівниками СКП Андрушівського відділення поліції Бердичівського відділу поліції та Головного управління Нацполіції в області, затримано командира відділення пожежної частини за місцем проживання, відразу після збуту ним наркотичної сировини», - інформує прокуратура.

Під час досудового слідства було встановлено, що командир відділення державної пожежної районної частини управління ДСНС України в області, житель Андрушівського району, налагодив збут наркотичної речовини. Оперативні працівники здійснили контрольну закупку речовини, яка, за висновком експерта, є канабісом. Наркотичну сировину та грошові кошти – 400 грн - вилучено.

«Крім цього, під час санкціонованого обшуку, проведеного за місцем проживання збувача наркосировини із залученням службового собаки, виявлено та вилучено майже 5 кг сухої подрібненої речовини, 15 літрів насіння канабісу, понад 60 рослин канабісу, а також банківські картки, службове посвідчення, грошові кошти на суму 3 тис грн, бойові припаси до гладкоствольної зброї. Особу затримано у порядку ст. 208 КПК України. Санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна», - інформує прокуратура.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Досудове розслідування проводить слідче відділення Головного управління Нацполіції в області, за оперативного супроводженняЖитомирського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно поліція «накрила» виготовлення амфетаміну в недіючому кафе на околиці Житомира колишнім в’язнем та його подругою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура наркотик наркоман канабіс  
Матеріали по темі