Місто

Житомиряни з гуртожитку на Шевченка скаржаться на протікання даху, який вже ремонтував ЖЕК

14 May 2018, 13:45

Після дощів жителів 9 поверху гуртожитку по вулиці Шевченка, 43 у Житомирі знову заливає.

На це 14 травня Житомир.info поскаржились його мешканки.

«Пройшли дощі, і нас знову залило. Мокрі коридор, кухня, капає в кімнаті. Почало коротити світло, боїмось вмикати. Наш ЖЕК №16 прозвітував, що вже двічі ремонтував дах, але в нас знов потоп. Штукатурка гнила і цвіла. Ми вже зверталися на гарячу урядову лінію, то керівництво ЖЕКу відповіло, що дах відремонтований. Сьогодні зранку дзвонили в ЖЕК, обіцяли прислати людей», - розповіла жителька гуртожитку Вікторія Кондратюк і надіслала фото з тазами і відрами, куди скапує вода.

Начальник КВЖРЕП №16 Максим Трухній у коментарі Житомир.info 14 травня розповів, що дах протікав не через негерметичність покрівлі, а через забиту зливову каналізацію.

«Зливова каналізація на даху була забита, там стояв цілий басейн у кілька тонн води. Наші працівники піднялись туди, прочистили каналізацію, і вода зійшла. Те, що в людей капає - це вже залишкові явища. На ремонт цього даху ми витратили 12 рулонів руберойду, хоч планували 10. У деяких місцях постелили у два-три шари. У тих місцях, де перекривали дах, він не тече, і це підтвердив наш покрівельник», - запевнив керівник КВЖРЕПу.

Нагадаємо, жителі цього ж гуртожитку скаржилися на дірявий дах у березні 2018-го, а у ЖЕКу обіцяли зробити ремонт і чекали сприятливої погоди.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці 2017 року на «дощ» у квартирах нарікали жителі будинку по вулиці Селецькій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дах протікання ЖЕК гутожиток вул. Шевченка  
Матеріали по темі