Місто

​На житомирському ярмарку вакансій діти долучилися до створення ексклюзивної дошки для серфінгу від компанії Євроголд

16 May 2018, 20:10

Долучитися до креативної справи розмалювати фарбами дошку для серфінгу житомирським дітлахам запропонувала компанія Євроголд.

Дітлахи охоче вимальовують яскраві різнобарвні візерунки. Борд виготовили на підприємстві «Євроголд» спеціально для ярмарку вакансій, який вже втретє проводять у Житомирі. Придбати таку дошку в Україні неможливо, втім житомиряни можуть за символічну суму взяти її в оренду у гідропарку.


«Ми є такими новаторами в нашій області і взагалі в Україні. Це дошки для серфінгу. У минулому році, коли ми дали наші дошки на гідропарк, ми хотіли, щоб люди насолодилися тим, що виготовляється у Житомирі. А цього року ми вирішили, що було б цікаво, якби дітки, які тут присутні, долучилися до нового дизайну. У нашому офісі є дошка, яка була виготовлена перший раз, наша перша дошка. Ця буде стояти поряд як пам’ять для нас, що дітки долучилися до цього заходу», - розповідає менеджер зі зв’язків з громадськістю компанії «Євроголд» Олександра Ковальчук

Гості ярмарку підходять до намету Євроголд, щоб запитати про актуальні вакансії. Адже нині підприємство є одним із найбільших роботодавців у місті, на ньому працює понад 1200 людей.

«Наше підприємство бере участь у ярмарку вакансій вже третій рік поспіль. Ми в цьому бачимо можливість пошуку кадрів для нашого підприємства як інженерів та менеджерів, так і робітничих спеціальностей. Ми в цьому році представляємо новий продукт, який ми виробляємо. Це дошки для серфінгу. Думаю, всі вже чули, що ми є виробником і такої продукції, вона стає популярною і в нашому місті, у гідропарку можна вже взяти напрокат і спробувати. Тому чекаємо на всіх», - зазначив виконавчий директор компанії «Євроголд» Михайло Шепетько.

Житомиряни, які зараз шукають роботу, мають можливість працевлаштуватися у компанії Євроголд, адже підприємство планує удвічі збільшити обсяги виробництва спортивних дощок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Євроголд  
Матеріали по темі