Місто

​Завод «Євроголд» у Житомирі запрошує амбітних молодих людей на виробництво спортивних дошок

10 May 2018, 09:43

Житомирський завод «Євроголд Індестріз ЛТД», відомий у світі виробник прасувальних дошок, сушарок та стрем’янок, а віднедавна – ще й спортивних дошок (для віндсерфінгу та серфінгу з веслом), у зв’язку з розширенням виробництва запрошує на роботу енергійних та ініціативних людей.

У 2013 році у власників заводу з іноземними інвестиціями, яке працює в Житомирі з 2002 року та налічує більш як 1200 працівників, виникла ідея виготовляти дошки для серфінгу, - розповідає начальник виробництва виготовлення спортивних дошок компанії «Євроголд Індестріз» Володимир Юзефович.

«Виробництво спортивних дошок стартувало 4 роки тому після того, як друг сім’ї Гроліч, швейцарець Патрік Дітельм розробив унікальну технологію виготовлення полегшених дошок, на яких спортсмени виграють чемпіонати світу і займають призові місця. За 4 роки виробництво розширилось: було створено 40 робочих місць, окремий конструкторський відділ дослідження та розвитку, внутрішній відділ контролю якості. Особливістю наших спортивних дошок є їх пустотіла конструкція AirInside – це використання найсучасніших технологій зі створення сандвіч-панелей із композитних матеріалів,таких як карбон і склотканини», - розповідає Володимир Юзефович.

Найбільшою перевагою виготовлених «Євроголдом» спортивних дошок є їх легкість і міцність у порівнянні із звичними дошками для віндсерфінгу. А для професійних спортсменів це є великою перевагою у змаганнях.

«Для забезпечення попиту ми плануємо запуск нової лінії виробництва, що дозволить нам збільшити випуск спортивних дошок та кількість робочих місць», - зазначає начальник виробництва.

Дошки для віндсерфінгу компанії «Євроголд Індестріз» користуються попитом у всесвітньо відомих серфінгістів. Саме на виготовлених житомирянами дошках спортсмени неодноразово займали призові місця, як от чемпіон «Формули з Віндсерфінгу», француз Александре Кузін, який у квітні 2018 року який виборов свій титул саме на дошці житомирського заводу «Євроголд».

Цього року спортсмен приїздив на «Євроголд», аби побачити, як виробляють спорядження, на якому йому вдалося здобути перемогу:


Сап-бординг з кожним роком набуває все більшої популярності в Україні та, зокрема і в Житомирі. Нагадаємо, влітку 2017 року Eurogold за підтримки міськради започаткував проект із прокату сап-бордингових дошок в житомирському гідропарку.

«Наша компанія передала місту 9 дошок власного виробництва, щоб упродовж літа кожен житомирянин за символічні 10 грн за 30 хвилин міг спробувати себе у новому виді спорту. І впевнились у тому, що наша молодь дійсно зацікавлена в активному літньому відпочинку. Цього року прокат ще не відкритий, однак підготовка вже йде повним ходом», - зазначає Володимир Юзефович.

У зв’язку із розширенням виробництва завод «Євроголд Індестріз» запрошує молодих та амбіційних людей долучитися до прогресивного напрямку виробництва спортивних дошок, які розходяться по різних країнах та підкорюють хвилі у різних куточках світу.

«Це інноваційне виробництво не тільки в Україні, але і у всьому світі, тому що наші технології не може відтворити жодне підприємство Європи і світу. Пустотілі сандвіч-конструкції в поєднанні із карбоновими матеріалами та склотканиною – це унікальні розробки наших технологів. Тому робота на нашому підприємстві підійде для амбітних та ініціативних молодих людей, які хочуть реалізувати свій творчий потенціал, кар’єрно зростати і зробити наше виробництво кращим», - розповідають на заводі «Євроголд».

Контактний телефон компанії «Євроголд Індестріз ЛТД» в Житомирі (0412) 33-29-92.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Євроголд  
Матеріали по темі