Місто

«Не бійтесь підвищувати планку». У соцмережі показали дизайн-проект інтер’єру житомирської гімназії №3

18 May 2018, 14:38

На Facebook-сторінці департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради 18 травня оприлюднили дизайн-проект інтер'єру гімназії №3.

В альбомі – 81 фото: холи, коридори, санвузли, їдальня, класи, медітека. На проектах холу другого поверху є написи на стінах: «Ви отримуєте від життя лише те, що наважуєтеся поросити. Не бійтесь підвищувати планку» та «Життя без ідей не варто нічого. Немає більшого щастя, ніж боротися за них».

Нагадаємо, на позачерговій сесії міської ради 17 травня говорили, що реконструкція гімназії вже коштує 74 млн грн і ще треба буде виділяти кошти після того, як дизайнери передадуть управлінню капітального будівництва проекти внутрішнього оздоблення нового корпусу гімназії. Також голова гуманітарної комісії, очільниця фракції Опозиційного блоку Наталія Леонченко згадувала, що на розробку дизайну просили виділити 200 тис. грн,

«Ми довго дискутували з приводу виділення 200 тисяч, врешті виділили 195 тисяч на дизайнерський проект при умові, що буде проведений конкурс на визначення виконавця робіт», - сказала Леонченко.

Журналісти Житомир.info знайшли на порталі публічних закупівель Prozorro три звіти про укладедні договори на закупівлю «послуг з розробки дизайн-проекту інтер’єру Житомирської міської гімназії №3».


Скріншот з порталу публічних закупівель Prozorro.

10 квітня Житомирська міська гімназія оприлюднила 2 звіти про укладений договір: з ТОВ «Архітектура Плюс Дизайн» на 56 тисяч 292 гривні та з ТОВ «Квантум-Житомир» на 92 тисячі 720 гривень. 12 квітня гімназія звітувала про укладення договору з ФОП Оржехівським А.О. на 45 тисяч 986 гривень. Сума цих трьох тендерів складає рівно 195 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2016 року на несучій стіні Житомирської міської гімназії №3, що по вулиці М. Грушевського, будівельники виявили величезну тріщину та визнали будівлю аварійною. 6 квітня 2017 року в міській раді презентували проект будівництва корпусу, вартість якого на той час становила 35 млн грн. 15 березня цього року темпи будівництва корпусу міської гімназії № 3 перевіряв мер Сергій Сухомлин разом з комісією. 4 квітня мер опублікував фото проектів внутрішнього дизайну нового корпусу гімназії №3. В розслідування Житомир.info в січні цього року йшлося про те, що реконструкцію гімназії №3 проводять без тендеру: 69 млн грн отримала одна компанія – ТОВ «Зодчество ЛТД».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гімназія проект дизайн  
Матеріали по темі