Влада

Житомирський господарський суд відмінив торги на ремонт фасаду своєї будівлі і вирішив звернутися до АМКУ

21 May 2018, 12:22

18 травня 2018 року Господарський суд Житомирської області відхилив обидві цінові пропозиції та відмінив торги з капремонту фасаду своєї будівлі. Як повідомляв Житомир.info, це була вже друга спроба провести тендер вартістю 3 млн грн – 23 квітня торги відміняли, бо участь у них брала одна компанія – ТОВ «УютСтрой». На наступному тендері 15 травня у цієї компанії з’явився конкурент – ТОВ «Проектстрой», яке належить тій же людині – Ігорю Дрогорубу.


Скріншот протоколу засідання тендерного комітету Господарського суду Житомирської області від 18 травня 2018 року.

Крім того, тендерний комітет вирішив звернутися до Антимонопольного комітету України через можливе порушення Закону «Про захист економічної конкуренції».


Скріншот протоколу засідання тендерного комітету Господарського суду Житомирської області від 18 травня 2018 року.

На сторінці «Запитання та відповіді» офіційного порталу публічних закупівель Prozorro зазначено, що інформація про учасників торгів розкривається після проведення аукціону, тобто перевірити інформацію про зв’язок учасників торгів Господарський суд не міг.


Нагадаємо, 21 травня цього року прокуратура Житомирської області повідомила, що після її втручання комунальне підприємство з Бердичева розірвало договір з переможцем тендеру, в якому брали участь дві фірми одного власника.

Як повідомляв Житомир.info, територіальне управління Державної судової адміністрації у Житомирській області віддало двом пов’язаним ФОПам майже 11 мільйонів гривень за ремонти приміщень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер ремонт суд АМКУ  
Матеріали по темі