Суспільство

Жительці Житомирської області повернули 29 тис. грн за неякісне виготовлення дверей і вікон

24 May 2018, 10:57

Жителька Житомирської області звернулася до Держпродспоживслужби, коли виявила певні недоліки після виготовлення та встановлення металевих дверей і вікон.

Про це інформує прес-служба Держпродспоживслужби у Житомирській області.

«До головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області з Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів звернулась мешканка області щодо невиконання умов договору суб’єктом господарювання з виготовлення та встановлення дверей металевих та вікон ПВХ конструкцій. Так, після встановлення замовленої продукції споживачем було виявлено певні недоліки, у зв’язку з чим споживач звернулась за допомогою до Держпродспоживслужби. За результатами проведеної спеціалістами управління захисту споживачів ГУ ДПСС в Житомирській області роботи споживачу повернуто кошти відповідно до договору в сумі 29124,00 грн», - інформує прес-служба управління.

Як повідомляв Житомир.info, житомирянин звернувся до Держпродспоживслужби після того, як у сервісному центрі відмовилися зробити гарантійний ремонт його мобільного телефону Samsung J1. Згодом чоловік домігся гарантійного ремонту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпродспоживслужба кошти  
Матеріали по темі