Події

У селі Житомирської області до лікарні госпіталізували чоловіка, який допомагав сусідам виносити речі з палаючого будинку

28 May 2018, 11:40

27 травня о 19:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домогосподарства у с. Нивки Коростенського району. На місце події виїхали фахівці 37-го державного пожежно-рятувального поста.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«Ними з’ясовано, що через пізнє повідомлення про пожежу, вогнем повністю були охоплені дерев’яна оселя та шлакоблочна господарча будівля. Дах допоміжної будівлі, на той момент, вже впав у середину. Керівник гасіння пожежі залучив на допомогу відділення вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. До прибуття бійців ДСНС, 67-річний сусід допомагав господарям виносити речі із палаючих будівель. Внаслідок чого, за попередньою інформацією, отримав опіки рук та тулуба. Медики госпіталізували травмованого до Коростенської центральної районної лікарні. О 20:30 рятувальники локалізували пожежу, а о 23:15 – ліквідували. Вогонь знищив обидві будівлі та фахівцям ДСНС вдалося відбити полум’я від поруч розташованої дерев’яної сінника. На ліквідацію надзвичайної події залучалося 6 вогнеборців та 2 пожежні автомобілі. Попередня причина пожежі – коротке замкнення в електромережі. Господиня розповіла, що побачила як загорілася проводка. Остаточна причина наразі встановлюється», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня в Олевському районі під час пожежі в житловому будинку загинула жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа  
Матеріали по темі