Події

Житель Житомирської області з товаришем напали на чоловіка, злили бензин з бака автомобіля та на своїй ВАЗ потрапили у ДТП

30 May 2018, 14:35

На Київщині житель Житомирської області разом з черкащанином поблизу заправки напали на чоловіка, побили, відібрали гроші та ще й з бака автомобіля злили бензин.

Про це інформує ГУНП у Київській області.

«Оперативники Богуславського відділення поліції уподовж години встановили, розшукали та затримали двох молодиків, які посеред ночі поблизу АЗС у с. Іванівка напали на місцевого жителя, жорстоко побили, відібрали гроші, мобільний телефон і злили з бака його автомобіля 15 літрів бензину. Заливши пальне до свого «ВАЗу», нападники поїхали далі розважатися та потрапили в ДТП, злетівши в кювет. На щастя, ніхто не постраждав. Завдячуючи оперативному повідомленню про злочин на спецлінію «102» від потерпілого, поліцейські розшукали та затримали підозрюваних – жителів Житомирської та Черкаської областей 18 і 20 років. До обрання міри запобіжного заходу вони знаходитимуться під вартою. Наразі триває досудове розслідування у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 28 травня 2018 року в селі Ушомир Коростенського району житель Житомирської області на викраденому ВАЗі зніс паркан і заїхав у город односельчанки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Київщина ВАЗ поліція злодій ДТП  
Матеріали по темі