Місто

У Житомирі з футбольного поля, облаштованого за кошти бюджету участі, вкрали частину штучного покриття

4 June 2018, 10:15

Біля Житомирського екологічного ліцею №24 з футбольного поля, яке облаштували за кошти бюджету участі, було викрадено частину штучного покриття.

Про це на своїй сторінці у Facebook 2 червня написав житомирянин Сергій Маковський.

«Ось так тепер виглядає найкращий в Житомирі футбольний майданчик. Дітям залишається тільки спостерігати. А в когось на дачі з'явився новий зелений газончик», - написав житомирянин.

Директор Житомирського екологічного ліцею №24 Ганна Дудік у коментарі Житомир.info 4 червня інформацію про крадіжку підтвердила.

«Дійсно, у нас вкрали частину покриття з футбольного поля. У суботу була викликана поліція. Приїжджала спочатку патрульна машина, потім оперативна група. Розстроєні страшенно. Не знаємо, хто і як зламали хвіртку, і таке зробили», - розповіла Ганна Дудік.

У прес-службі головного управління Нацполіції у Житомирській області Житомир.info сказали, що отримували повідомлення про викрадення штучного покриття з футбольного поля від вчителя фізкультури.

«Дійсно, ми отримували таке повідомлення від вчителя фізкультури. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Наразі тривають заходи щодо встановлення причетних осіб», - поінформували у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня 2017 року в рамках реалізації проекту бюджету участі на території 24 ліцею у Житомирі відкрили мультиспортивний майданчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дудік директор ліцей футбольне поле штучне покриття  
Матеріали по темі