Влада

Фірма радника мера Житомира хоче отримати 1 га землі для будівництва сміттєпереробного підприємства

4 June 2018, 10:32

Товариство з обмеженою відповідальністю «І-ТВЛ» хоче отримати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельною ділянки площею 1 га.

Така інформація міститься у додатку до проекту рішення сесії про надання юридичним особам дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, який 1 червня був опублікований на сайті міської ради.

Земельна ділянка в районі Складського проїзду має цільове призначення «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості». Клопотання від підприємства надійшло 12 березня 2018 року. У таблиці є примітка – «для будівництва сміттєпереробного підприємства».

Власниками ТОВ «І-ТВЛ» є житомирські перевізники – Іваницька Тетяна Володимирівна та її син Іваницький Володимир Ігорович, директор підприємства – Іваницька Леся Володимирівна, дружина Володимира Іваницького.

Нагадаємо, з лютого 2016 року перевізник і співвласник радіокомпанії «Крок Радіо» Володимир Іваницький є радником мера Житомира Сергія Сухомлина на громадських засадах.

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговій сесії міської ради 17 травня 2018 року називали дві адреси земельних ділянок, які пропонуватимуть інвесторам для будівництва сміттєпереробного заводу: на вулиці Промисловій, або поблизу вулиці Параджанова, за адресою проїзд Складський, 20.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада Іваницький земля сміттєпереробний завод сміття  
Матеріали по темі