Місто

Радник мера Житомира запевнив, що у водія вантажівки забрали ключі від болардів за порушення правил проїзду Михайлівською

4 June 2018, 13:31

У водія вантажного автомобіля, який 8 травня виїжджав з пішохідної Михайлівської в Житомирі після 9 ранку, забрали ключ від болардів.

Це у коментарі Житомир.info запевнив радник Житомирського міського голови Олександр Черняхович.

«Ключі від болардів забирає і видає управління капітального будівництва. У того представника, який опускав боларди і заїжджав, ключик анулювали. Після цього, правда, представникам інших компаній роздали ще порядка 20 ключів, щоб вони могли заїхати на Михайлівську і виїхати з неї, але строго до 8 години ранку», - запевнив радник мера.

Нагадаємо, 8 травня 2018 автомобіль, забрендований торговою маркою «Суперово», виїздив з Михайлівської на годину пізніше, ніж це передбачено правилами. Торгова марка «Суперово» належить генеральному директору ТОВ ТК «Полісся-Продукт» Олександру Раковичу, який в Житомирській міській раді очолює фракцію Радикальної партії Олега Ляшка. Очевидно, що вантажівка виїжджала від магазину «Z-точка», який знаходиться на Михайлівській і входить до мережі магазинів Раковича.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2016 року на Михайлівській почали встановлювати боларди - автоматичні пристрої, призначені для обмеження в'їзду транспортних засобів. Укінці листопада вони запрацювали. В грудні 2017-го болардами замінили турнікети на Великій Бердичівській біля майдану Корольова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: болард вул. Михайлівська Ракович  
Матеріали по темі