Влада

З початку року підприємців Житомирської області, які продавали алкоголь та тютюн дітям, оштрафували майже на 90 тис. грн

5 June 2018, 14:34

За 5 місяців 2018 року правоохоронці склали 26 адміністративних протоколів за продаж алкогольних напоїв або тютюнових виробів особі, яка не досягли 18 років.

Про це 5 червня інформує ювенальна превенція Житомирської області.

«Боротьба поліцейських із недобросовісними громадянами, які реалізують алкогольні напої, тютюнові вироби дітям триває. За 5 місяців працівниками ювенальної превенції області складено 26 адміністративних протоколів за порушення правил торгівлі, а саме за продаж алкогольних напоїв або тютюнових виробів особі, яка не досягли 18 років. За ініціативи поліцейських Державною фіскальною службою в Житомирській області анульовано 8 ліцензій на продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів, а також підприємців оштрафовано на 88400 грн. Жага наживи інколи затьмарює здоровий глузд дорослим людям, які мають допомагати дітям зробити правильний вибір. Продаючи алкогольні напої, тютюнові вироби, енергетичні напої дітям пам’ятайте, що ваша дитина, так само може придбати та вжити алкоголь, цигарки, енергетичні напої, а вплив цих речовин на організм не передбачуваний і може призвести до негативних вчинків та навіть летальних наслідків», - зазначили в ювенальній превенції.

Нагадаємо, 4 травня під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради було вирішено розробити проект рішення про обмеження продажу алкоголю в обласному центрі.

Як повідомляв Житомир.info, за десять місяців 2017 року поліцейськими було складено 82 протоколи на дорослих осіб за доведення неповнолітніх до стану сп’яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: правоохоронці алкоголь тютюн продаж  
Матеріали по темі