Влада

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич проводить зустріч з учасниками бойових дій щодо монетизації пільг на проїзд

7 June 2018, 14:42

В Житомирській облдержадміністрації 7 чеврня після 14:00 почалася обіцяна зустріч представників обласної влади з учасниками бойових дій та перевізниками щодо пільгового проїзду.

На зустрічі присутні голова ОДА Ігор Гундич, його заступник Ярослав Лагута, заступник мера Житомира Дмитро Ткачук. В залі поки що лише представники пільговиків, але влада обіцяла присутність й перевізників.

Детальніше дивіться в сюжеті

Нагадаємо, вранці 7 червня учасники бойових дій на майдані Корольова зібралися на акцію: скаржилися на перевізників та виступали проти запровадження монетизації пільг. З мітингувальниками спілкувався заступник голови ОДА Олексій Ясюнецький, який пообіцяв організувати зустріч з перевізниками о 14:00.

Як повідомляв Житомир.info, до 1 червня 2018 року обласні державні адміністрації мали затвердити розміри щомісячних виплат пільговикам, а органи місцевого самоврядування – міські, районні та селищні ради – повинні вирішити: давати гроші людям на проїзд на руки чи залишити все як є зараз. На сесії облради 31 травня депутат розповів, що у Коростені перевізники розвішали оголошення, що з 1 червня пільговики вже не мають права на безкоштовний проїзд. За даними голови ОДА Ігоря Гундича, середня ціна поїздки пільговиків у Житомирській області складає 3 гривні, відповідно, органи місцевого самоврядування мають відшкодовувати людям 90 гривень на місяць. 6 червня заступник голови ОДА Олексій Ясюнецький проводив зустріч з перевізником Аркадієм Савіцьким та пільговиками: Савіцький пообіцяв безкоштовно возити пільговиків, поки органи місцевого самоврядування не приймуть рішення про відшкодування проїзду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА. перевізник УБД пільга пільговик Гундич  
Матеріали по темі