Місто

Під час благодійного марафону «Разом за життя» у Житомирі зібрали 316 тис. грн

8 June 2018, 10:05

7 червня у Житомирі в літньому театрі «Ракушка» відбувся концерт зірок естради на підтримку благодійного марафону «Разом за життя».

За словами організаторів, білети на концерт були розпродані повністю.

«Більше тисячі білетів були розпродані. Люди до нас зверталися і просили знайти можливість доставити стільці та продати ще квиточки. Хочу сказати, що ще близько 200 стільців ми доставили. Концерт марафоном не закінчується. Від імені батьків та дітей дякую всім, хто долучився до цього заходу», – сказав голова оргкомітету благодійного марафону Олександр Лопатюк.

Перед початком концерту співаки і гумористи зустрілися з місцевими журналістами та розповіли, як із задоволенням відгукнулися на пропозицію підтримки онкохворих дітей.

«Дякую організаторам за те, що я стала частинкою цієї доброї справи. Хочу сказати, що коли мені зателефонував Ігор (з гурту «Авіатор», - уточ.) та запросив узяти участь у благодійному концерті, то у мене не було навіть такого, що «я подумаю» тощо, я одразу погодилася», - сказала співачка Міла Нітіч.

«Для нашої команди – це перший раз, але буквально завтра (8 червня) у Франківську буде схожий захід. Гумористам, насправді, тяжко брати участь у такому заході, адже він має дуже глибокий смисл. Проте, коли ти розумієш кінцевий результат того заходу – то однозначно, це не може не радувати. Дякуємо хлопцям з команди «30+», які нас запросили», - сказали учасники команди з Хмельницького «Отдыхаем вместе».

Під час благодійного концерту в літньому театрі «Ракушка» виступили співачка Міла Нітіч, команди «Ліги сміху» «Отдыхаем вместе» та «30+», Гурти «Авіатор» й O.Torvald. Концертну програму вели: «Міс Україна 2017» Поліна Ткач та житомирянин Андрій Глущук.

Загальна сума коштів, яка була зібрана під час благодійного марафону «Разом за життя», склала 316 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, благодійна організація «Разом до життя» збирає кошти для онкохворих дітей, долучитися до допомоги може кожен. Банківські реквізити можна переглянути тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Разом за життя марафон Лопатюк Міла Нітіч Авіатор кошти  
Матеріали по темі