Суспільство

​Від січня на недбайливих батьків у Житомирській області склали майже 1300 адмінпротоколів

8 June 2018, 11:12

За 5 місяців 2018 року працівники ювенальної превенції Житомирської області (превенція - запобігання вчиненню правопорушень дітьми та проявам небезпеки відносно них, ред.) склали 1275 адміністративних протоколів за невиконання батьківських обов’язків щодо виховання дітей.

Про це у фейсбук 6 червня повідомила прес-служба ювенальної превенції Житомирської області.

«За невиконання обов’язків щодо виховання дітей на батьків з початку року працівники ювенальної превенції області склали 1275 адміністративних протоколів. Тішить те, що деякі батьки після втручання поліції та соціальних служб починають змінюватись самі та змінюють життя своєї малечі на краще», - констатують фахівці.

У дописі зазначається, що «працівники ювенальної превенції спільно з працівниками служби у справах дітей та центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді постійно проводять превентивну роботу з горе-батьками, які не хочуть забезпечити для свої дітей нормальні умови для проживання, навчання та всебічного розвитку, оскільки зайняті іншими «важливими справами».

Нагадаємо, у квітні 2018 року працівники ювенальної превенції виявили в Житомирській області більше 200 фактів невиконання батьками обов’язків по вихованню дітей.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2017 по вулиці Грушевського в Житомирі відкрили Центр ювенальної пробації, де дітей з «криміногенною» поведінкою навчають управляти гнівом та керувати емоціями. За 2017 рік за доведення неповнолітніх до сп’яніння 107 жителів Житомирської області притягнули до відповідальності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ювенальна превенція дитина неблагополучна сім'я  
Матеріали по темі