Місто

Два бари в центрі Житомира хочуть працювати цілодобово, а кафе дружини мера – до 24:00

11 June 2018, 12:08

Влада Житомира збирається встановити нічний режим роботи для кафе та двох барів, які розташовані в центрі міста.

Відповідний проект рішення виконкому 8 червня оприлюднений на сайті міської ради.

«Встановити режим роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг в нічний час на території м. Житомира згідно з додатком. Зобов’язати суб’єктів господарювання, вказаних в додатку: забезпечити дотримання громадського порядку в приміщеннях об’єкта та на прилеглій території; не використовувати в нічний час на прилеглій до об’єкта території звуковідтворювальну апаратуру та інші джерела побутового шуму, салюти, феєрверки та інші піротехнічні засоби; не допускати порушень санітарних норм, режиму роботи об’єкта, вимог чинного законодавства щодо порядку здійснення господарської діяльності, що зачіпають права та інтереси громадян міста під час роботи в нічний час», - йдеться у проекті рішення.

Цілодобовий режим роботи хочуть встановити бару на вул.Басейній, що біля майдану Перемоги, який належить Андрію Крутію з села Сінгури Житомирськгго району, та бар, який житомирський ФОП Андрій Муравицький відкрив замість колишнього кафе «Плюс Кава» на Київській. До опівночі хоче працювати заклад ТОВ «Кон Бріо», який знаходиться в 12-поверхівці біля майдану Соборного. Нагадаємо, власницею компанії «Кон Бріо» є дружина мера Житомира Світлана Сухомлин.


Як повідомляв Житомир.info, на засідання 4 квітня 2018 року міськвиконком дозволив ФОК «Плаза» працювати до 5 ранку та відмовив у цілодобовому режимі роботи караоке-бару на вул. Перемоги, 10.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком нічний режим кафе бар  
Матеріали по темі