Місто

У житомирському Домі української культури відбудеться презентація книги «Слово про війну»

13 June 2018, 10:04

У Житомирі 14 червня о 16:00 в українському домі культури відбудеться презентація книги Василя Піддубного «Слово про війну».

На свій сторінці у Facebook автор зазначає, що це перша книга запланованої серії новел та історій про війну в Україні.

«АТОвці нарешті розповіли правду. Учасники бойових дій об’єдналися, взяли до рук нову для них зброю - і знову пішли в бій! Але цього разу – на літературних теренах. Їм є що сказати. Пережите на війні не забувається, але й не може довго ховатися в глибині душі. І тому нарешті вони розповіли – як там, на війні! Добровольці та волонтери, бійці добробатів та ЗСУ, снайпери, санітари, артилеристи. Кожен сказав своє слово – «Слово про війну». Подія року, такого ще не було! Це не можна пропустити. Біль втрат і радість перемог, шок від побаченого і азарт першого бою – все на сторінках збірки коротких оповідань. Це перша книга запланованої серії новел та історій про війну в Україні. Презентація – о 16 годині 14 червня, Український Дім Житомира (бувший РАГС). Приходьте, поширюйте, висвітлюйте. Допоможіть знайти нових авторів для майбутніх збірок, щоб зберегти історію війни, як вона є», - пише Василь Піддубний.



Як повідомляв Житомир.info, 20 жовтня 2016 року в сесійній залі міської ради відбулася презентація книги пам’яті «Герої не вмирають», у якій зібрано 38 життєвих історій житомирян, які віддали своє життя за незалежність і територіальну цілісність України, захищаючи її рубежі на сході – в зоні проведення АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Піддубний книга слово про війну  
Матеріали по темі