Місто

Авіакомпанія YanAir запускає перший рейс з Житомира до Батумі

13 June 2018, 17:56

13 червня 2018 року на сайті авіакомпанії YanAir у переліку аеропортів вильоту з’явився Житомир.

Пропонований аеропорт прильоту лише один – Батумі (Грузія). Перша доступна дата вильоту – 30 липня. Тривалість польоту – 2 години 30-40 хвилин, вартість квитка до Батумі та в зворотному напрямку – майже 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, 26 січня 2016 року в оновленому житомирському аеропорту приземлився перший літак – пасажирський Saab 340 без пасажирів. Тоді ж голова правління компанії Yanair Олексій Янчук анонсував перші рейси з Житомира на Одесу та Батумі. Звітуючи за 2017 рік мер Житомира Сергій Сухомлин говорив, що у поточному році планують реалізувати два масштабних проекти – побудувати сонячну електростанцію та відновити роботу аеропорту.




Як повідомляв Житомир.info, 29 серпня 2017 року депутати міської ради проголосували за прийняття благодійної пожертви від ДП «Аеропорт Житомир» ТОВ «Акорд»: до комунальної власності територіальної громади міста Житомира прийняли штучне покриття взлітно-посадкової полоси та рульової доріжки балансовою вартістю 28 286,00 грн. В жовтні цього ж року мер Сергій Сухомлин говорив, що Житомир може отримати по урядовій програмі 100 млн грн на реконструкцію злітної смуги аеропорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аеропорт літак Янейр  
Матеріали по темі