Суспільство

У Бердичеві після зливи «плавали» автомобілі

15 June 2018, 09:44

Дощ, на який протягом багатьох посушливих днiв чекали жителі Житомирської області, принiс не лише вологу i прохолоду, а чимало неприємностей для власникiв автомобiлей.

Про це 14 червня поінформував сайт Ріо Бердичів.

«По вулиці Житомирській біля ринку, де зупиняються маршрутки, і далі по дорозі, а також по вулиці Шевченка водії автівок змушені були пливти в прямому сенсі цього слова. Злива, котра за кілька хвилин утворила суцільні калюжі по місту, у цих районах створила, м’яко кажучи, море. Дощові каналізації, що мали б пропускати через себе потік води, попросту не справилися з цією роботою. Окрім заторів на дорогах, багато автівок зазнали пошкоджень. Рівень води подекуди сягав фар транспортних засобів і можна було бачити, як кілька водії зупинялися та копирсалися у відкритому капоті. Були й такі, хто навіть і не намагався долати водяну перепону, аби не нашкодити автомобілю і зупинялися біля узбіччя, аби перечекати. На дорозі валялися відірвані бампери, а пізніше у соціальних мережах дехто розшукував загублені номерні знаки, а дехто – власників загублених номерних знаків», - йдеться на сайті.

«У соціальній мережі Facebook з’явилося чимало світлин і відео підтоплення, бо бажаючих сфотографувати і зняти на камеру, як транспорт долає шалений потік води, було немало. А знімати то було що, адже вода у певних місцях навіть закрила бордюри і розлилася по тротуарах. Пізніше, коли дощ трішки зменшився, вода почала сходити і рухатися автомобілям стало набагато зручніше», - інформують журналісти сайту Ріо Бердичів.

Відео Ольги Лукашенко з соціальної мережі Facebook

Як повідомляв Житомир.info, з 14 по 15 червня внаслідок ускладнення погодних умов у Житомирській області знеструмлено 31 населений пункт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів злова дощ машини  
Матеріали по темі