Суспільство

У Житомирській області через свою згубну звичку пенсіонер влаштував пожежу, на якій і загинув

15 June 2018, 11:26

В Ружинському районі Житомирської області під час пожежі загинув 73-річний чоловік.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Житомирській області.

«15 червня, о 00:15, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Немиринці Ружинського району. Сусіди прокинулись серед ночі від гучного тріскотіння шиферу. Побачивши у вікно вогонь із сусідського будинку, вони набрали номер «101», але через проблеми з мережею додзвонитися не змогли. Це вдалося сільському голові», – інформують в ДСНС.

Першими до місця виклику прибули вогнеборці із сусідньої Білилівської місцевої пожежної охорони, а одразу після них і ружинські рятувальники. Горіли дві кімнати в помешканні та перекриття. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі залучив додаткову техніку для підвозу води. Під час проведення розвідки рятувальники виявили в кімнаті на ліжку загиблого чоловіка. Це був 73-річний власник оселі.

О 01:07 вогнеборці пожежу локалізували, а о 03:50 – ліквідували. Вогонь знищив перекриття, окремі речі домашнього вжитку та пошкодив стіни в кімнатах.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час паління.

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня цього року у місті Коростень через необережність під час куріння на пожежі загинув 59-річного чоловік. Подібна трагедія сталася 18 квітня в Житомирському районі: через необережне куріння під час пожежі у власному будинку загинув чоловік 1952 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа  
Матеріали по темі