Місто

Влада Житомира хоче здати в оренду три приміщення: два – для торгівлі, одне – для спортивних занять

15 June 2018, 14:11

Влада Житомира проводить конкурс на право укладення договору оренди нерухомого майна територіальної громади міста.

Відповідне оголошення 15 червня оприлюднене на сайті міської ради.

Інформація про об'єкти оренди:

1. Нежитлові приміщення за адресою вул. Степана Бандери, 3 оцінюваною площею 14,2 кв.м. Початковий розмір орендної плати за 1 кв.м – 20 грн. (без ПДВ). Цільове призначення – для здійснення торговельної діяльності (крім торгівлі товарами підакцизної групи).

2. Нежитлові приміщення загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 ім. В.Г. Короленка за адресою майдан Короленка, 7 оцінюваною площею 270 кв.м. Початковий розмір орендної плати за 1 годину – 55 грн. 67 коп. (без ПДВ). Цільове призначення – для проведення спортивних занять.

3. Нежитлові приміщення за адресою вул. Івана Сльоти, 60 оцінюваною площею 26 кв.м. Початковий розмір орендної плати за 1 кв.м – 32 грн. (без ПДВ). Цільове призначення – для здійснення торговельної діяльності (крім торгівлі товарами підакцизної групи).

«Початковий розмір орендної плати визначено згідно зазначеного цільового використання. У подальшому орендна плата підлягає коригуванню на щомісячні індекси інфляції», - зазначається в оголошенні.

Заявки від юридичних осіб та фізичних осіб - суб’єкти підприємницької діяльності приймаються до 17 години 25 червня 2018 року включно.

Як повідомляв Житомир.info, Раді адвокатів Житомирської області хочуть здати в оренду за 1 грн на рік приміщення у Житомирі на вул.Велика Бердичівська, 28, за яке вони раніше платили 5 тис. грн в місяць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: оренда нерухомість майно міська рада  
Матеріали по темі