Події

На Житньому ринку у Житомирі поліція вилучила з двох кіосків більше 100 л самогону

18 June 2018, 11:31

На вихідних під час профілактичних заходів дільничні офіцери поліції Житомирського ВП задокументували продаж самогону з однієї з базарних торгівельних точок. Ще з двох кіосків вилучили понад 100 л готового для продажу саморобного спиртного.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

До дільничного поліцейського звернулись жителі житлового масиву, що знаходиться поруч з Житнім ринком в обласному центрі. Громадяни поскаржились на осіб, які розпивають спиртне прямо на ринку, купуючи його там же, а згодом порушують спокій жителів довколишніх будинків. За попередньою інформацією, на базарі відбувалась торгівля самогоном.

Поліцейські провели профілактичний рейд. Правоохоронці задокументували факт продажу спиртного кустарного виробництва з одного з кіосків. Ще у двох таких торгівельних точках виявили близько 100 л приготованого для продажу самогону.

«Загалом під час профілактичних заходів на ринку дільничні інспектори виявили більше десятка правопорушень. Це і факти зберігання самогону, і його продаж, і розпиття спиртного та куріння у громадських місцях. Також поліцейські перевірили більше 2 десятків осіб, які поводилися підозріло та без діла тинялися по ринку, щодо причетності до правопорушень», - повідомив заступник начальника Житомирського відділу поліції Володимир Богдан.

Усе виявлене поліцейські вилучили, відносно продавців склали відповідні адміністративні матеріали. Порушникам загрожують штрафні санкції.

Як повідомляв Житомир.info, 5 червня працівники муніципальної інспекції проводили роботи по недопущенню стихійної торгівлі в районі житомирського залізничного вокзалу. Селян лякали штрафами.

Нагадаємо, наприкінці лютого ГУНП в Житомирській області розповідало про жінку, яка намагалася дати хабара поліцейському, щоб уникнути відповідальності за продаж самогону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: самогон поліція  
Матеріали по темі