Економіка

Селян, які торгували з землі біля залізничного вокзалу в Житомирі, полякали штрафами

5 June 2018, 11:05

5 червня працівники муніципальної інспекції проводили роботи по недопущенню стихійної торгівлі в районі житомирського залізничного вокзалу.

Про це повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«Згідно Закону України «Про благоустрій населених пунктів», стихійна несанкціонована торгівля заборонена в парках, скверах, проїзних частинах і тротуарах. Реагуючи на неодноразові звернення громадян, юридичних та фізичних осіб, сьогодні було проведено роботу по наведенню порядку щодо стихійної торгівлі в місті», - цитує прес-служба начальника муніципальної інспекції Віктора Грибука.

5 червня штрафні санкції на продавців не накладалися, з ними лише провели роз’яснювальна роботу, - зазначає мерія. Зі слів керівника інспекції, робота буде проводитися й надалі, а на правопорушників будуть складатися адміністративні протоколи.

«У Житомирі дозволено продавати сільськогосподарську продукцію та продукцію власного виробництва лише на ринках міста Житомира: Житньому, Сінному, Привокзальному, «Хмільники» та «Київський», останній розташований в районі вокзалу, а також на тимчасових торгівельних місцях, визначених рішеннями виконкому міської ради (вул. Велика Бердичівська, 71, проспект Миру, 8,10,37, вул. Київська, 97-а – 99, вул. Корольова, 44, вул. Вітрука, 38)», - інформує міська рада.

Скільки коштувало торгове місце на ринках Житомира у 2016 році, читайте тут.

Як «зачищали» від стихійних торговців вулицю Хлібну і зупинку «вулиця Довженка» 2 роки тому, читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2016 інспекція з благоустрою провела низку рейдів та за помірну плату пропонувала місця на ринках, однак через місяць стихійна торгівля на вулиці Хлібній продовжувалась.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ринок стихійна торгівля муніципальна інспекція  
Матеріали по темі