Події

​У Коростені капітан поліції узяв 5 тис. грн хабара від водія, який нетверезим сідав за кермо

19 June 2018, 20:27

Співробітники управління СБ України в Житомирській області затримали на хабарі старшого інспектора сектору реагування патрульної поліції одного з відділів головного управління Нацполіції Житомирщини.

Про це 19 червня Житомир.info повідомила прес-група УСБ України в Житомирській області.

«Правоохоронці встановили, що капітан поліції вимагав від мешканця одного з районних центрів області 5000 гривень за непритягнення до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Співробітники Управління СБУ та військової прокуратури 19 червня затримали старшого інспектора патрульної поліції у центрі Коростеня після передачі всієї суми неправомірної вигоди», - інформує УСБУ.

Капітана поліції затримано відповідно до ст. 208 Кримінального процесуальногокодексу України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України провадять слідчі УСБУ в Житомирській області.

Операція з викриття зловмисника проводилася спільно з підрозділом внутрішньої безпеки ГУ НП під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону.

Як повідомляв Житомир.info, 15 червня 2018 в кав’ярні «Coffee-In» у Житомирі на хабарі у 4000 доларів США затримали підприємця, який намагався незаконно придбати земельну ділянку.

Житомир.info

Фото УСБУ:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар хабарник СБУ  
Матеріали по темі