Події

У Житомирській області скутер з’їхав у кювет, двоє юнаків потрапили до лікарні

26 June 2018, 11:48

Дорожньо-транспортна пригода сталась 26 червня близько 3.30 на 845 км автодороги Васьковичі-Шепетівка у Ємільчинському районі.

Про це 26 червня інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«За попередньою інформацією, водій скутера Viking-Moto, 18-річний житель Ємільчинського району, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. У результаті ДТП водій та його 17-річний пасажир, житель району, отримали травми різного ступеню тяжкості та були доставлені до місцевої лікарні. Нині поліцейські з’ясовують причини та обставини події», - йдеться у повідомленні.

Шановні велосипедисти, скутеристи та мотоциклісти! Не ігноруйте Правила дорожнього руху та суворо дотримуйтесь їх, вирушаючи у дорогу! Подбайте про власний захист: використовуйте захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Не забувайте про елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я!

Як повідомляв Житомир.info, 14 червня в Бердичеві водій скутера Honda Vesta скоїв наїзд на велосипедиста. У результаті ДТП скутерист був шпиталізований до міської лікарні з переломом ноги, забоями та саднами. А у велосипедиста лікарі діагностували вивих плеча та множинні садна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ємільчинський район ДТП скутер поліція  
Матеріали по темі