Суспільство

​Бердичівський силач під час змагань освідчився коханій і завоював титул «Богатир року»

27 June 2018, 12:21

На «Богатирських іграх», які пройшли на одній з вулиць Бердичева Житомирської області у День міста, перемогу здобув силач Віталій Степанюк.

На перемогу його надихнуло освідчення коханій Тетяні, - повідомив 26 червня бердичівський телеканал ВІК.

«Шестеро учасників виборювали право називатись найдужчим Богатирем року. Першою вправою стала «прогулянка фермера»: 100-кілограмовий чемоданчик учасники мали перенести за хвилину на якомога більшу відстань. Нелегкими випробуваннями було підняти логліфт (така штанга – вагою у 80 кг!) та перекидати 5 разів колесо, що важить 270 кг. Підняти мішки із піском вагою 80 кг на метровий подіум вдалось далеко не кожному. Відчуваючи у собі сили, налаштований іти тільки вперед, Віталій Степанюк покликав кохану дівчину Тетяну і тут же привселюдно зізнався їй у коханні. І зробив це за крок до перемоги!», - описує змагання ВІК.

«Я знала, що він виграє. В нього була мета – всіх «порвати», і він це зробив. І заради мене, і заради себе. Щоб була мотивація іти далі», - сказала обраниця силача.

«Його це надихало, напевне, бо він вправи виконував з таким натхненням, коли його запитали, чи він готовий, він з радістю відповів, що так. І я зрозумів, що він точно готовий до всього у своєму житті», - поділився враженням ведучий змагань Олександр Подгорчук.

Після зізнань Віталій протягнув машину, яка важить 2 тонни, і здобув титул «Богатиря року».

Нагадаємо, 23 та 24 червня бердичівляни відсвяткували День міста та з’їли 240-кілограмовий пиріг.

Відео - ВІК

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: освідчення пропозиція богатир силач  
Матеріали по темі