Влада

​У поліції розповіли, чи надовго затримували жінок, які «знімали порчу» біля житомирського універмагу

27 June 2018, 16:50

Жінок, яких 22 червня затримали в Житомирі за підозрою у шахрайстві, того ж дня відпустили з поліції.

Про це у коментарі Житомир.info 27 червня розповіла речник головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

«Підозрюваних затримали і доставили до Житомирського міськвідділу поліції. Там встановили особи жінок та провели необхідні слідчі дії для встановлення обставин правопорушення. З’ясували, що одна з жінок з міста Дніпро, 1962 року народження, інша – з міста Горлівка Донецької області, 1967 року народження. Вони категорично заперечують причетність до шахрайських дій по відношенню до житомирянки, яка заявила в поліцію. Попередня кваліфікація події – шахрайство», - розповіла Алла Ващенко.

На тому перебування підозрюваних у відділку поліції закінчилося. За даними керівника прес-служби, наразі жінок перевіряють на причетність до аналогічних злочинів, скоєних на території Житомирської області.

Нагадаємо, 22 червня близько 9 години ранку житомирянка здала поліції шахрайок, які під приводом зняття порчі вимагали у неї гроші.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2018 в Житомирі правоохоронці затримали шахраїв зі сходу, які працювали за схемою «ваш син у поліції», а в червні стали відомі свіжі факти шахрайств у Житомирській області: жінка віддала 18 тисяч за сина, а продавчиня – 2 тисячі за чужі документи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахрай шахрайка поліція порча  
Матеріали по темі