Місто

Сергій Кузьміних розповів, як проходить реабілітацію житомирська студентка, яку побив одноліток

29 June 2018, 11:02

Вікторія Шилюк, яку в січні 2018 року побив одноліток у Житомирі, продовжує проходити курс комплексної індивідуальної реабілітації в Центрі братів Кузьміних.

Про це на своїй сторінці у Facebook 27 червня написав засновник Центру Сергій Кузьміних.

«Вікторія Шилюк, історію якої знають не тільки в Житомирі, знову проходить курс комплексної індивідуальної реабілітації в нашому Центрі в Житомирі. Після запланованої складної операції на голові, Віка разом із нашими спеціалістами продовжує роботу над відновленням функцій пошкодженої руки та всього тіла. Щоденні заняття фізичної реабілітації та психологічного відновлення допомагають крок за кроком досягати запланованого. Віка все краще відчуває руку, з'явилась сила в ударі рукою, дівчина впевненіше керує своїм організмом. А ще Вікторія частіше посміхається! Шуткує, легше іде на контакт. Це гарні результати, які ведуть до великої перемоги! Віримо в це, та продовжуємо працювати далі!», - написав Сергій Кузьміних.

Нагадаємо, у березні 2018 року 19-річна студентка з Житомира, яку після нового року побив одноліток, розпочала процес реабілітації в Центрі братів Кузьміних та вже вимовляє деякі слова.

Як повідомляв Житомир.info, 4 січня 2018 року в районі Вільського Шляху жорстоко побили 19-річну житомирську студентку Вікторію Шилюк. 23 січня поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття дівчини.

Деталі затримання підозрюваного у жорстокому побитті і пограбуванні 19-річної житомирської студентки Вікторії Шилюк, розповіли під час брифінгу за участю начальника ГУНП Вячеслава Печененка, начальника управління карного розшуку ГУНП Віктора Бугири та начальника Житомирського ВП Михайла Сороки.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кузьміних Шилюк реабілітація студентка  
Матеріали по темі