Події

Поліцейські розшукали школярку, яка з Вінниччини втекла до знайомого в Житомирську область

29 June 2018, 14:20

Козятинські ювенальні поліцейські та оперативники розшукали у Бердичівському районі 16-річну місцеву жительку, яка після вечірньої прогулянки не повернулась додому та перестала відповідати на телефонні дзвінки. Протягом трьох днів розшукувана школярка проживала у сусідній області.

Про це увечері 27 червня повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області.

«22 червня до працівників поліції звернулася жителька м. Козятин, яка повідомила про зникнення онуки. 21 червня 16-річна дівчина пішла гуляти та додому не повернулась. Зі слів жінки, вона протягом доби власними силами намагалась розшукати дитину, але пошуки були марними», - йдеться у повідомленні.

За словами начальника відділу ювенальної превенції головного управління Нацполіції Людмили Кузнєцової, використовую оперативні можливості, поліцейські встановили місце перебування зниклої. Дівчину знайшли в помешканні її знайомого в Бердичівському районі Житомирської області. Вона прагнула самостійного життя та перебувати поза контролем бабусі, з якою останнім часом проживала.

Наразі з підлітком працюють поліцейські, аби в майбутньому попередити такі випадки. На бабусю дівчини складений адміністративний протокол за неналежне виконання обов’язків щодо виховання дитини.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2018 року херсонську неповнолітню втікачку поліцейські розшукали у Житомирській області. З’ясувалося, що 17-річна херсонка поїхала в гості до свого хлопця у місто Бердичів Житомирської області і не хотіла повертатися додому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Вінниччина поліція розшук школярка  
Матеріали по темі