Події

У селі Житомирської області рятувальники гасили пожежу в міні-маркеті

30 June 2018, 12:00

30 червня о 06:12 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в міні-маркеті у с. Бровки Перші Андрушівського району. Рятувальників викликали селяни, які побачили з вікон оселі палаючу крамницю.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«По прибуттю чергового караулу вогнеборців полум’ям було охоплено дах магазину загальною площею 144 кв. м. Через сильний вітер вогонь швидко розповсюджувався будівлею. Крім того, до населеного пункту від пожежно-рятувальної частини 20 км, подекуди шлях пролягав по бруківці. Також рятувальникам довелося близько 10 хв. затриматися в очікуванні на перекритому залізничному переїзді. Силами бійців ДСНС о 07:30 пожежу локалізовано, триває ліквідація. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. За попередньою інформацією, причиною пожежі могло стати коротке замкнення в електромережі. Зі слів продавців, протягом тижня вони відчували їдкий запах тліючих дротів», - поінформували рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 20 березня 2018 року горіла будівля продуктового магазину в селі Липники Лугинського району. Як наслідок, згоріло 95 м2 покрівлі та 30 м2 стіни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Андрушівський район пожежа магазин ДСНС  
Матеріали по темі