Місто

Житомирські ТОРівці похвалились сотнею протоколів на людей, які пили або курили в громадських місцях

2 July 2018, 16:22

Упродовж червня 2018 року інспектори нового підрозділу патрульної поліції Житомирської області ТОР склали 95 адміністративних матеріалів на громадян.

Про це 2 липня повідомила патрульна поліція у своєму фейсбук.

«З 1 по 30 червня інспектори підрозділу тактико-оперативного реагування (ТОР) управління патрульної поліції в Житомирській області склали 95 адміністративних матеріалів. Найбільшу кількість адміністративних матеріалів складено за порушення громадянами статті 178 КУпАП (розпивання пива або інших алкогольних напоїв в громадських місцях) – 57 постанов, а також оформлено 10 протоколів за вчинення дрібного хуліганства та винесено 15 постанов за куріння в громадських місцях», - повідомила прес-служба управління патрульної поліції.

Як уточнив Житомир.info речник УПП Житомирської області Ігор Іванюк, мова йде адмінматеріали саме на жителів Житомира.

Основним напрямком даного підрозділу є надання допомоги патрульним поліцейським під час відпрацювання небезпечних завдань, а також забезпечення охорони громадського порядку під час масових заходів, - зазначається в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2018 року в Житомирській області розпочав роботу спецпідрозділ патрульної поліції ТОР, до складу якого увійшли 19 чоловіків і одна жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція ТОР спецпідрозділ  
Матеріали по темі