Події

У ДТП в Житомирській області постраждали троє іноземців, серед яких 13-річна дитина

9 July 2018, 12:09

У Пулинському районі Житомирської області водій не впорався з керуванням і опинився у кюветі, в наслідок ДТП постраждали троє пасажирів.

Про це 9 липня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась уночі 8 липня. Автомобіль «Ford Transit» під керуванням іноземця виїхав за межі проїзної частини і з’їхав у кювет.

«Попередньо встановлено, що близько 3.40 на 167 км автодороги Київ – Чоп водій автомобіля «Ford Transit», 47-річний громадянин іншої держави, рухаючись у напрямку м. Новограда-Волинського, не вибрав безпечної швидкості, у результаті чого не впорався з кернуванням і з’їхав у кювет», - інформують у поліції.

Унаслідок ДТП травми отримали троє пасажирів автівки, теж іноземці: жінки 52-х та 20-ти років і 13-річний юнак. Постраждалих було доставлено до медичного закладу, де надано необхідну допомогу без госпіталізації.

Усі причини та обставини ДТП нині з’ясовуються.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 8 липня у селищі Городниця Новоград-Волинського району Житомирської області «Жигулі» не розминулися з мопедом: загинула молода жінка, її 5-річного сина госпіталізовано.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП бус Форд аварія  
Матеріали по темі