Здоров'я

Понад 34 тис. доз вакцин від кору зберігається в Житомирській області, – УОЗ

9 July 2018, 13:03

Всі медичні заклади забезпечені вакцинами від кору – понад 34 тис. доз зберігається в Житомирській області.

Про це повідомляє начальник відділу мобілізаційної роботи та спеціальних питань управління охорони здоров’я ОДА Сергій Березовський, – зазначається на сайті УОЗ.

«На даний час за оперативними даними залишки вакцини ПРІОРИКС в лікувально-профілактичних закладах складають 26 тис. доз. В резерві на «Базі спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради зберігається більше 8000 доз цієї вакцини. Усі лікувально-профілактичні заклади Житомирщини в повній мірі забезпечені вакциною ПРІОРИКС, якою проводиться щеплення від кору, паротиту та краснухи згідно календаря профілактичних щеплень», – зазначає Сергій Березовський.

Управління охорони здоров’я ОДА закликає батьків захистити своїх дітей та зробити їм профілактичне щеплення проти кору в тому разі, якщо вони не отримали щеплення згідно з календарем.

Нагадаємо, станом на 5 липня у Бердичівському районі на кір захворіли діти, які контактували з хворою багатодітною родиною.

27 червня в багатодітній родині з Бердичівського району на кір захворіли 8 дітей.

Як повідомляв Житомир.info, 14 червня епідеміолог розповіла, у яких районах Житомирської області з початку року не зафіксували жодного випадку захворюваності на кір.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Березовський ОДА вакцина кір  
Матеріали по темі