Події

Патрульні затримали осіб, які на проспекті Миру в Житомирі вкрали з магазину товар та побили чоловіка

10 July 2018, 12:03

Чоловіків, що ймовірно причетні до грабежу, затримали житомирські патрульні поліцейські.

Про це 10 липня інформує прес-служба патрульної поліції у Житомирській області.

«8 липня, близько 24-ї години, на спецлінію «102» надійшло повідомлення: на проспекті Миру, невідомі особи викрали з магазину товар, побили заявника та зникли з місця події на чорному автомобілі в напрямку с. Довжик. Патрульні поліцейські прибули на виклик та опитавши заявника дізнались, що чотири невідомі особи з ознаками алкогольного сп’яніння увійшли до магазину, взяли товар з холодильника та направились до виходу. Чоловікам зробили зауваження, однак один з них збив заявника та почав бити ногами. Отримавши опис автомобіля та ймовірних зловмисників, патрульні розпочали пошуки», - йдеться у повідомленні.

За декілька хвилин, транспортний засіб зупинили на виїзді з міста, чоловіків, котрі ймовірно вчинили грабіж – затримали патрульні. Для встановлення всіх обставин справи на місце викликали працівників слідчо-оперативної групи міського відділу поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 6 липня поблизу Житнього ринку в Житомирі патрульні поліцейські затримали громадянина, який підозрюється у нанесенні тілесних ушкоджень пенсіонерці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні поліція крадіжка магазин  
Матеріали по темі