Події

Постраждалі у ДТП за участі BMW та автомобіля поліції позиваються до апеляційного суду в Житомирі, бо справу закрили

10 July 2018, 16:54

5 березня 2018 року близько 17:00 на перехресті вулиць Шевченка та Ріхтера у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля поліції та BMW. Від зіткнення тоді постраждали четверо пасажирів BMW, серед яких хлопчик семи років та чоловік 56 років. За даною справою відкрили адміністративну справу, яка тричі розглядалася Корольовським судом. Проте, згодом, справу закрили.

Про це Житомир.info 10 липня розповіли потерпілі, які під час ДТП знаходилися в автомобілі BMW.

«Як мені пояснили, за браком часу справу не встигли розглянути, а тому закрили. Я маю намір захистити свої права та права родичів, які отримали тілесні ушкодження разом зі мною в апеляційному суді, так як суд не взяв до уваги покази сімох свідків. І в рішенні вказано, що водій патрульного автомобіля їхав, увімкнувши попереджувальні сигнали, що йде в розріз із показами свідків – перехожих. ДТП добряче «трухнуло» нас всіх. Син добре пам'ятає саму аварію і довгий час просив більше не возити його тією автівкою. Батько дружини дотепер має проблеми зі здоров'ям. Тому, я буду боротися за справедливе рішення суду», – сказав постраждалий Андрій Чернявський.

Засідання апеляційного суду Житомирської області призначили на 13 липня 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, 7 березня 201/8 року родичка потерпілих у ДТП пасажирів BMW Катерина Чумак розповіла, як почуваються учасники аварії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція БМВ суд  
Матеріали по темі