Економіка

У житомирському КЕВ аудитори виявили порушень майже на мільйон гривень

12 July 2018, 12:35

Державні аудитори виявили порушень на суму майже 934 тис. грн у квартирно-експлуатаційному відділі міста Житомира.

Про це 12 липня інформує прес-служба управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«Під час ревізії, проведеної в квартирно-експлуатаційному відділі міста Житомира, фахівці управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області виявили втрат на суму майже 934 тис. грн. Зокрема, аудитори встановили, що квартирно-експлуатаційним відділ міста Житомира здійснив видатки на покриття витрат ТОВ «Візит» і ТОВ «Укрпродакорд ОР»,пов’язаних зі споживанням комунальних послуг та проведенням ремонтно-будівельних робіт, що призвело до втрат на загальну суму понад 658 тис. грн. Крім того, до державного бюджету не перераховано коштів на суму понад 154 тис. грн, що надійшли протягом останнього року як відшкодування орендарями витрат за минулі роки за отримані комунальні послуги. Через завищення підрядними організаціями обсягів та вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт зайво сплачено майже 34 тис. грн», - йдеться у повідомленні.

«Також аудитори з’ясували, що через недотримання вимог договорів оренди нерухомого майна Збройних Сил України протягом періоду, що підлягав ревізії, квартирно-експлуатаційний відділ міста Житомира недоотримав орендної плати на загальну суму майже 88 тис. грн. Завдяки діям житомирських аудиторів забезпечено відшкодування виявлених порушень на суму понад 250 тис. грн. За недотримання законодавства з фінансових питань складено один протокол про адміністративне правопорушення», - зазначили аудитори.

Як повідомляв Житомир.info, аудитори Житомирської області протягом п’яти місяців 2018 року забезпечили відшкодування втрат на суму майже 11,6 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КЕВ аудитори кошти ревізія  
Матеріали по темі