Події

У Житомирській області внаслідок зіткнення легкових машин з мопедами загинули дві людини

16 July 2018, 11:56

Фатальні дорожні пригоди зі схожими обставинами трапилися у Баранівському та Малинському районах. Унаслідок зіткнення легкових автівок з мопедами двоє людей загинуло, ще двоє госпіталізовані до медичного закладу з отриманими травмами.

Про це 16 липня інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«14 липня близько 14 години у Баранівському районі водій автомобіля BMW, 31-річний житель Київщини, рухаючись автодорогою Дубрівка-Висока Піч, здійснив зіткнення з мопедом «Дельта» під керуванням 45-річного жителя м.Баранівки, який рухався у попутному напрямку. Унаслідок ДТП мопедист отримав тяжкі травми, з якими був доставлений до лікарні. А його пасажирка, 36-річна жителька райцентру від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди», - поінформували у поліції.

«Близько 2 години ночі 15 липня на 91 км автодороги Київ–Ковель-Ягодин, поблизу с. Українки Малинського району, водій Fiаt Аlеjаndro, 61-річний громадянин іншої держави, наздогнав мопед «Дельта» під керуванням 24-річного жителя Радомишльського району. Отримані внаслідок ДТП травми виявилися несумісними з життям 23-річного пасажира мопеда. Його ж керманича з тілесними ушкодженнями і без свідомості було терміново госпіталізовано. Обставини та причини обох дорожніх пригод з’ясовуються у рамках розпочатих досудових розслідувань», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 12 липня у Народичах мопедист збив 13-річну дівчину та зник з місця пригоди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП мопед  
Матеріали по темі