Влада

Житомирська ОДА розповідає про задоволення жителів Баранівського району відновленою дорогою

16 July 2018, 16:57

Жителі Баранівського району задоволені відновленою дорогою Дубрівка-Баранівка, адже відтепер простіше їздити на велосипеді до магазину або ж по справам.

Про це 16 липня повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Це вже не те, що було раніше – неможливо було їхати на велосипеді, особливо, коли стемніє. Їздили у західну Україну і порівнювали, але зараз і у нас дорога просто «лялька», – цитує ОДА жителя Баранівки Сергія.

Задоволені й ті жителі, які їздять на автомобілях.

«Ми їздимо і схвалюємо. Непогано роблять – рівненько. Раніше як робили: були ямки, а робили з них горби. А зараз гарна й рівна дорога», – наводять слова місцевого жителя Михайла.

Ремонтні роботи на дорогах проводяться у рамках експлуатаційного утримання.

«Субпідрядна організація проводила ямковий ремонт на ділянках, які потребували суцільного перекриття вирівнюючим шаром. При в’їзді на дорогу є міст через річку Случ, де виконали такі роботи, а також по всій протяжності до села Дубрівка. Загальна протяжність ямкового ремонту складає понад 45 тис. кв. м», – сказав начальник обласного управління дорожнього будівництва та інфраструктури Роман Крисюк.

Нагадаємо, 25 червня Крисюк повідомляв, що підрядники працюють на ділянці Дубрівка – Баранівка, найбільший обсяг ямкового ремонту вже виконаний у Баранівському районі – 25,2 тис. кв. м.

Як повідомляв Житомир.info, в облдержадміністрації 22 червня запевняли, що жителі Ружинського району задоволені ремонтом доріг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА дорога ремонт Баранівський район  
Матеріали по темі