Події

Зі ставка у райцентрі Житомирської області рятувальники витягнули тіло чоловіка

17 July 2018, 09:36

У селищі Черняхів Житомирської області внаслідок необережного поводження на воді в місцевому ставку втопився чоловік.

Про це 17 липня Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Микола Мінчук.

«Трагедія сталася 16 липня у Черняхові. Унаслідок необережного поводження на воді в місцевому ставку втопився чоловік, 1981 року народження. Місцевим відділенням пожежно-рятувальної частини проводились аварійні роботи по вилученню тіла загиблого з води. Від початку року це вже чотирнадцята жертва води. Зважаючи на це, вкотре звертаємося до жителів області з проханням бути особливо обережними під час відпочинку на воді. Обирайте для купання лише спеціально відведені та обладнані для цього місця. Не заходьте у воду, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, а також купайтеся не більше 20 хвилин. А головне – не купайтеся наодинці й не запливайте далеко від берега. І в жодному разі не залишайте дітей без нагляду дорослих», - наголосив Микола Мінчук.

За інформацією прес-служби ДСНС у Житомирській області чоловік відпочивав біля водойми разом зі своїм старшим братом.

«Останній відійшов ненадовго, а молодший - вирушив до водойми з намірами спіймати раків. По поверненню до місця відпочинку ні на березі, ні у водоймі він брата так і не знайшов. На березі лежав лише одяг зниклого родича. Самостійні ж спроби пошуку результатів не принесли, і тоді до рятувальної операції долучилися фахівці ДСНС. Рятувальники, які прибули до місця виклику, приступили на човні до пошуків 37-річного чоловіка. Незабаром у метрах двох від берега вони натрапили на бездиханне тіло людини. Бійці ДСНС підтягнули потопельника до берега та передали до рук медиків, які констатували смерть чоловіка. Брат підтвердив особу загиблого», - поінформували рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня 2018 року з Соколовського кар’єру дістали тіло чоловіка 1975 року народження, який втопився напередодні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Черняхів Мінчук ОДА ставок рятувальники  
Матеріали по темі