Місто

Житомирська фірма, яка робила дорогу на вулиці Перемоги, виграла тендер на капітальний ремонт Київської

18 July 2018, 12:48

Тендер на капітальний ремонт вул. Київська (від майдану Соборного до вул. Небесної Сотні) виграло житомирське ТОВ «Асфальт Плюс».

Управління комунального господарства Житомирської міської ради 23 червня на ProZorro опублікувало оголошення про проведення тендеру на капітальний ремонт частини вулиці Київської, за який збиралося заплатити 15 млн 404 тис. 491,20 грн.

До 8 липня заявки подали лише два учасники: ТОВ «Асфальт Плюс» з Житомира, директор та власник якого – Петросян Размік Ванікович, уставний капітал – 5 тис. грн, та ПП «Глав-Дор» з села Северинівка Вінницької області, директор та власник – Погосян Гнунік Рушані, уставний фонд – 1 тис. грн. За даними сайту Opendatabot, станом на 1 червня 2018 року ПП з Вінницької області мало податковий борг в сумі 28 тис. 380 грн.

За виконання робіт з капітального ремонту менш ніж 850 метрів Київської «Глав-Дор» виставило ціну 15 млн 401 тис. 157,01 грн – на 3,3 тис. грн менше від початкової. Пропозиція «Асфальт Плюс» була 15 млн 360 тис. 966 грн – на 43,5 тис. грн менше заявленої управлінням комунального господарства. Під час аукціону учасники ціну не змінювали і житомирське ТОВ стало переможцем.

10 липня замовник тендеру оприлюднив повідомлення про намір укласти договір з ТОВ «Асфальт Плюс».

Нагадаємо, саме ТОВ «Асфальт Плюс» виконувало в липні цього року капітальний ремонт по вул. Перемоги, який розкритикували на засіданні міськвиконкому 11 липня. Наступного дня технагляд їздив перевіряти виконані роботи та якість нового асфальту.

Як повідомляв Житомир.info, капітальний ремонт вулиці Київської мер Сергій Сухомлин анонсував у березні 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер дорога ремонт вул.Київська  
Матеріали по темі