Події

У Бердичеві в меліоративній канаві втопився студент

19 July 2018, 11:24

У водоймі в Бердичеві 16 липня втопився студент.

Про це 19 липня інформує сайт Ріо Бердичів.

«16 липня в Бердичеві, місцевий житель, який являється студентом Бердичівського професійно-технічного училища 3, втопився у водоймі, розташованій по вулиці Одеській. За словами очевидців, причиною нещасного випадку стало те, що він начебто послизнувся, впав і захлинувся водою. На місце події виїздили працівники Бердичівського ВП для з'ясування причини загибелі хлопця. Тіло було направлено в морг на експертизу. У заключенні лікарі вказали про наявність стороннього тіла (вода) в декількох відділах дихальних шляхів. Тобто смерть настала внаслідок утоплення і занурення у воду внаслідок падіння у відкриту водойму», - йдеться на сайті.

У прес-службі головного управління Нацполіції у Житомирській області Житомир.info інформацію про подію підтвердили.

«16 липня до Бердичівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у меліоративній канаві виявлено тіло хлопця, 2001 р.н. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. При огляді тіла слідів насильницької смерті виявлено не було. Тіло направили на судово-медичну експертизу для становлення причин смерті», - розповіли у прес-службі поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 16 липня у селищі Черняхів Житомирської області внаслідок необережного поводження на воді в місцевому ставку втопився чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів меліоративна канава студент поліція  
Матеріали по темі