Здоров'я

Житомирський ЦПМСД буде укладати договір з Національною службою здоров'я в «другій хвилі», - Марія Місюрова

19 July 2018, 14:50

Центр первинної медико-санітарної допомоги Житомирської міської ради готується до подачі документів на укладання договору з Національною службою здоров’я України для отримання державного фінансування.

Про це на засідання міськвиконкому 18 липня повідомила начальник управління охорони здоров’я Марія Місюрова.

«Подача документів – з 25 липня, готуємося, договір ще не заключили. Заклади, які вже уклали договори, – це була «перша хвиля», з 5 червня, а ми йдемо в «другу хвилю», - сказала Марія Місюрова.

Члени виконкому на засіданні одноголосно проголосували за передачу матеріальних цінностей та автомобілів з балансу комунальних установ «Центральна міська лікарня № 1 м. Житомир», «Центральна міська лікарня № 2 м.Житомира», «Центральна дитяча міська лікарня» на баланс комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

«Передаємо на ЦПМСД 7 автомобілів з ЦМЛ №1, 5 – з ЦМЛ №2 і 8 - з дитячої лікарні, тому що зараз виклики всі обслуговує центр ПМСД», - пояснила Марія Місюрова.

Як повідомляв Житомир.info, 13 липня 2018 року 152 медичних заклади, що уклали договори з Національною службою здоров'я України, отримали на свої рахунки перші кошти – всього 244 мільйони гривень. у Житомирській області в «першу хвилю» державного фінансування потрапили сім закладів первинної ланки, серед яких лише один у Житомирі – приватне підприємство «Перша приватна клініка». потрапили

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком Місюрова ЦПМСД медреформа  
Матеріали по темі