Місто

Скандал на засіданні Житомирського міськвиконкому через молоду маму, яка відмовляється від гуртожитку

19 July 2018, 15:48

Члени виконкому та місцева активіста Галина Чижова скандалили на черговому засіданні Житомирського міськвиконкому 18 липня.

Перед розглядом «закритих» питань Чижова завела до прес-центру, де проходило засідання, молоду маму Оксану Щепанську з двома маленькими дітьми і почала звинувачувати владу у бездіяльності. Зокрема, що жінці надали лише 4 тисячі гривень матеріальної допомоги, а за ці кошти неможливо прожити у Житомирі й винаймати квартиру.

«Оксана, коли ви приходили до мене – ми запропонували вам розглянути можливість надання кімнати в гуртожитку, ви відмовились, сказала: вам потрібна квартира і виплати. Служби відпрацювали, я особисто декілька разів зустрічався, пропонували різні варіанти – людина не хоче, людина хоче чи дуже великі гроші, чи квартиру зразу, але в нас черга дуже велика», - пояснював мер Сергій Сухомлин.

Він також дорікнув Галині Чижовій, що особисто допомагає, а вона лише скандалить.

«Я, коли можливо, допомагаю, і фінансово в тому числі. Ви сказали минулого разу, що заплатили лише податків за розмитнення свого автомобіля 800 тисяч, то допоможіть людині. Якщо ви така сердобольна, то купіть замість крутої машини їй квартиру», - сказав Сухомлин.


Як повідомляв Житомир.info, виконавчий комітет Житомирської міської ради 11 липня 2018 року не зміг розглянути «дитячі» питання через присутність на засіданні сторонніх осіб: у заяві до правоохоронних органів зазначалося, що перешкоджала проведенню засідання громадянка Чижова Галина Харитонівна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком Сухомлин Чижова  
Матеріали по темі