Події

У Житомирській області затримали розшукуваного поліцією росіянина, який звернувся до сервісного центру

23 July 2018, 17:56

У Новограді-Волинському під час звернення до територіального сервісного центру МВС затримали росіянина, якого розшукувала поліція.

Про це 23 липня повідомила прес-служба Регіонального сервісного центру МВС у Житомирській області.

«У п’ятницю, 20 липня у Новограді-Волинському до територіального сервісного центру МВС № 1844 звернувся чоловік з наміром зареєструвати автомобіль. Ним виявився 51-річний громадянин Російської Федерації, який нині проживає на території Житомирської області. Однак під час перевірки адміністратор сервісного центру МВС встановив, що клієнт перебуває у розшуку як особа, що переховується від органів досудового слідства. Про подію негайно повідомили до Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП в Житомирській області, а чоловіка передано до рук правоохоронців», - йдеться у повідомленні.

Також відзначається, що у ці ж дні у територіальних сервісних центрах МВС було виявлено два проблемні автомобілі.

«19 липня у територіальному сервісному центрі № 1841 у Житомирі співробітник Експертної служби МВС виявив ознаки зміни ідентифікаційних номерів шасі вантажівки ЗИЛ, а 20 липня у ТСЦ МВС № 1845 у Радомишлі під час огляду автомобіля ВАЗ 21099 фахівець Експертної служби встановив, що елемент кузова вварений кустарним способом», - інформує житомирський РСЦ.

Інформацію про обидва факти передали до правоохоронних органів.

Як повідомляв Житомир.info, п’ять підрозділів Регіонального сервісного центру МВС в Житомирській області почали діяти наприкінці 2015 року. 27 березня 2018 року у передмісті Житомира презентували новий сучасний сервісний центр МВС, що прийшов на зміну старому МРЕВ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція РСЦ Новоград-Волинський росіянин  
Матеріали по темі