Влада

На Житомирському бронетанковому заводі – новий директор

24 July 2018, 11:15

16 липня ДП «Житомирський бронетанковий завод» отримало нового директора. Ним став Ігор Пшенічний.

Інформація про призначення директора ДП «Житомирський бронетанковий завод» опублікована на сайті підприємства.

«16 липня приступив до виконання обов’язків директора державного підприємства «Житомирський бронетанковий завод» Пшенічний Ігор Миколайович, відповідно до наказу генерального директора ДК «Укроборонпром» Букіна П.Ю. Представив нового очільника колективу заводу директор дивізіону бронетанкової техніки Чурсін Олександр Олексійович», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі «Житомирський бронетанковий завод» Житомир.info розповіли, що з попереднім директором заводу Михайлом Мосіним було розірвано контракт.

«З ним розірвано контракт. Причини мені невідомі. Нинішній директор Ігор Пшенічний до призначення працював на деяких підприємствах, зокрема й в «Укроборонпромі»», - поінформували в прес-службі.

У декларації кандидата на посаду ДП «Житомирський бронетанковий завод» Пшенічного Ігоря Миколайовича вказано, що за основним місцем роботи в ДП «Миколаївський суднобудівний завод» у 2017 році він отримав 104429 грн заробітної плати. Окрім того, від ДК «Укроборонпром» Пшенічний отримав гонорари та інші виплати у сумі 301721 грн. Його пенсія за минулий рік склала 51440 грн, а соцдопомога – 3200 грн.

Також у декларації зазначено, що зареєстрованим місцем його проживання є місто Луганськ, а фактичним – Миколаїв.

Нагадаємо, в червні 2018 Господарський суд задовольнив позов військової прокуратури Житомирського гарнізону про накладення 300 тисяч гривень штрафних санкцій на «Житомирський бронетанковий завод» за порушення умов договору на ремонт та поставку військової техніки, що призначена для подальшого використання при проведенні Операції об’єднаних сил.

22 червня 2018 року прокурори та слідчі за оперативного супроводу головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України із залученням співробітників департаменту внутрішньої безпеки Державного концерну «Укроборонпром» та спеціаліста Київського науково-дослідного інституту судових експертиз провели обшук складських та офісних приміщень вказаного державного підприємства.

Військова прокуратура повідомила подробиці обшуків на Житомирському бронетанковому заводі.

Як повідомляв Житомир.info, попередній директор ДП «Житомирський бронетанковий завод» Михайло Мосін був призначений на посаду 12 квітня 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бронетанковий завод Пшенічний призначення  
Матеріали по темі