Події

Поліція просить відгукнутися свідків та очевидців ДТП під Житомиром, в якій загинули 9 пасажирів та водій

26 July 2018, 09:00

У рамках досудового розслідування фатальної дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 20 липня на автодорозі Київ-Чоп неподалік Житомира, триває встановлення усіх обставин. Поліцейські просять відгукнутися очевидців та свідків події.

Про це інформує відділ комунікації поліції в Житомирської області.

«Трагедія сталася близько 10.30 на 127 км автодороги Київ-Чоп, неподалік с. Глибочиці Житомирського району. Встановлено, що водій маршрутного автобусу Volkswagen, рухаючись з Києва до Рівного, скоїв зіткнення з вантажівкою, що рухалася попереду у попутному напрямку. У результаті ДТП водій автобуса та 9 його пасажирів загинули. Ще 9 людей, які перебували в цьому транспортному засобі, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були доставлені до медичних закладів м. Житомира. За вказаним фактом проводиться розслідування за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - йдеться у повідомленні.

Для встановлення усіх обставин ДТП слідчі просять відгукнутися свідків та очевидців події.

«Шановні громадяни! У разі, якщо ви володієте інформацією про обставини згаданого ДТП, зверніться до Слідчого управління ГУ Національної поліції в області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37або за телефонами (0412) 40-74-31 чи 102», – зазначили у прес-службі ГУНП у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня близько 10:30 на трасі Київ-Чоп у селі Глибочиця Житомирського району сталася ДТП: маршрутка з пасажирами в’їхала у фуру. Голова облдержадміністрації Ігор Гундич оголосив у Житомирській області 21 липня День жалоби через аварію, в якій загинули 10 людей. Згодом про оголошення Дня жалобиповідомив і голова Рівненської ОДА, зазначивши, що маршрутка була з рівненською реєстрацією. Президент Петро Порошенко висловив співчуття родинам загиблих у жахливій аварії і доручив керівництву області надати усю необхідну допомогу постраждалим. 21 липня начальник ГУ Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко повідомив про те, що правоохоронці разом з Укртрансбезпекою посилять увагу до перевізників. 23 липня у Житомир суд обрав запобіжний захід власнику маршрутки, в якій загинули люди, - цілодобовий домашній арешт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція свідки  
Матеріали по темі