Події

У Житомирській області Honda виїхала на зустрічну смугу, злетіла у кювет та перекинулась, загинула пасажирка

26 July 2018, 15:02

26 липня у Бердичівському районі сталося ДТП, в якій загинула людина.

Про це повідомляє сайт berdichev.biz.

«Біля села Гальчин врізався в дерево автомобіль. За попередньою інформацією, іномарка рухалася з боку міста Києва та спробувала зробити маневр обгону, виїхавши на зустрічну смугу. В результаті автомобіль занесло, він з'їхав з дороги в кювет, перекинувся і врізався в дерево. В результаті аварії загинув пасажир транспортного засобу, який перебував на передньому сидінні», - пише сайт.

Інформацію про дорожньо-транспортну пригоду Житомир.info підтвердили в прес-службі патрульної поліції Житомирської області.

«ДТП була сьогодні близько 7.40 хв. на бердичівському напрямку. Автомобіль Honda Accord злетів у кювет. Каретою швидкої допомоги пасажирку було доставлено до бердичівської лікарні, де вона померла. Водій отримав перелом руки», - розповів речник прес-служби патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

В прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info розповіли, що загибла жінка була жителькою Хмельниччини.

«До Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу села Гальчин сталося ДТП. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено, що близько 7.35 год. 26 липня водій автомобіля Honda Accord, житель міста Хмельницького, 1986 року народження, рухаючись по автодорозі Житомир – Могилів-Подільський у напрямку міста Бердичева, на 211 км шляху виїхав на зустрічну смугу руху, автомобіль почало заносити, він з’їхав у кювет, після чого перекинувся. Пасажирка автомобіля, жителька Хмельницької області 1987 року народження, з травмами була доставлена до Бердичівської райлікарні, де померла в приймальному відділенні. Триває з’ясування причин і обставин ДТП», - поінформували в ГУНП.

Сайт berdichev.biz також повідомляє, що у салоні на момент аварії був ще один пасажир - попутник, якого підібрали по дорозі.

«Він отримав тільки легкі тілесні ушкодження і на момент приїзду співробітників поліції і медиків знаходився в шоковому стані. Його також госпіталізувала карета швидкої допомоги», - пише сайт.

Окрім цього, вранці 26 липня в с. Березівка Житомирського району сталася аварія, в якій постраждали двоє осіб.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС в Житомирській області.

«26 липня о 09:48 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася на автодорозі Київ-Чоп, в с. Березівка Житомирського району», - інформують рятувальники.

На момент прибуття бійців ДСНС на місце аварії з’ясувалося, що водій вантажівки DAF здійснив зіткнення з причепом вантажівки SCANIA та в’їхав у відбійник. Внаслідок ДТП він та ще один водій цього транспортного засобу, який на момент ДТП теж перебував в автомобілі, травмувалися і опинилися заблокованими у пошкодженій кабіні. Водій іншої вантажівки не постраждав. Рятувальники за допомогою гідравлічного розжиму відкрили деформовані двері кабіни, деблокували двох травмованих водіїв та передали їх до рук медиків.

Як повідомляв Житомир.info, 26 липня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області зіткнулись фура і ГАЗ, в результаті ДТП загинула людина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аварія ДТП пасажирка  
Матеріали по темі